Blog Suzuki

Ga je voor de V-Strom 1050 of 800?

Kiezen is verliezen. Dat weten ze nergens beter dan bij Suzuki, want in het uitgebreide modellengamma zitten zoveel toppers dat je garage al snel te klein wordt. En het is vooral in het populaire Adventure-segment dat de keuze er niet gemakkelijker op werd met de komst van de V-Strom 800DE.

Suzuki V-Strom 800 DE maakt gehakt van de concurrentie

De Suzuki V-Strom 800 DE is de overwinnaar bij de avontuurlijke toermotoren voor 2023. De krachtigste in zijn klasse, en toch vinniger dan ooit. De Japanners overstegen zichzelf opnieuw met een motor die beter dan ooit stuurt op asfalt en voor geen enkele uitdaging op het onverharde terugdeinst.

Suzuki’s GSX-8S domineert bij de middenklasse nakedbikes

Het is unaniem besloten: Suzuki’s GSX-8S wint alle vergelijkingstesten bij de middenklasse nakedbikes. De nieuwste machine van het Japanse merk domineert met haar krachtige tweecilinder en superieure stuurkwaliteiten.

Zomertips

Wees gerust: na het lezen van dit artikel zal je bucketlist weer een stukje langer zijn. We gingen immers op zoek naar drie prachtige stuurmanswegen die niet meteen in elke reisgids staan. In het hoogseizoen zie je heel wat meer motorrijders op de baan, en da’s niet zonder reden. Tank je Suzuki alvast vol, we trekken op pad!