Over Suzuki

Onze missie

Suzuki heeft een missie als merk - "Onze passie". Deze missie drukt duidelijk het doel en de bestaansreden van het bedrijf uit en ondersteunt de manier waarop we van plan zijn om aan de behoeften van de samenleving te voldoen en onze klanten gelukkig te maken. Motorfietsen zijn de snelste en gemakkelijkste vorm van transport, waardoor u bijna overal heen kunt. Op een motor kun je meer plekken ontdekken en meer mensen ontmoeten.

Bovendien creëren motorfietsen met hun unieke zintuiglijke rijervaring unieke momenten van plezier. Waar streven we naar? Allereerst wil Suzuki bijdragen aan de totstandkoming van een betere samenleving met gebruiksvriendelijke, betrouwbare en plezierige motoren. Om vervolgens een lonend leven te bieden aan degenen die een Suzuki-motorfiets hebben als partner in hun levensstijl, zowel dagelijks als als hobby. Bovendien wil Suzuki zijn klanten momenten van plezier bieden door hen te laten genieten van sensaties veroorzaakt door de zon of de wind.

Daarnaast is het onze missie om de passie voor ontdekken te delen. We zijn gepassioneerd door motorfietsen, we zijn vereerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan om het geluk van onze klanten te bereiken. We hechten veel belang aan het verbeteren van de centrale aspecten van motorprestaties. Wij zijn van mening dat we, door de prestaties van een motorfiets te verbeteren, motorrijders kunnen aanmoedigen om erop te rijden alsof hij er een is.

Ten slotte stellen de algehele optimalisatie van het motor- en chassisontwerp en de toepassing van geavanceerde technologieën onze klanten in staat de beste prestaties te behalen. Bij Suzuki blijven we evolueren!

Creatie van hoge toegevoegde waarde

Gedurende onze 100 jaar industriële geschiedenis en 68 jaar in de creatie en fabricage van motorfietsen, hebben we er altijd naar gestreefd om producten aan te bieden met een hoge toegevoegde waarde in lijn met onze filosofie. Wij willen onze passie en ons enthousiasme aan u overbrengen. We willen dat onze industriële trots uw trots wordt op het hebben van een Suzuki.

Het merk "S" wordt nu wereldwijd erkend als een merk van hoogwaardige producten, dat betrouwbaarheid en originaliteit biedt. Suzuki is de naam achter dit wereldwijde symbool en is vastbesloten om dit vertrouwen ook in de toekomst continu te behouden. Wij vervaardigen producten met een hoge toegevoegde waarde.