DL1050 DE - The Master of Adventure

For wherever your journey takes you

Het concept achter de vernieuwde  V-STROM 1050/DE 2022 luidt:  "The Master of Adventure - For wherever your journey takes you".

Het geeft de inspanningen weer die zijn geleverd om van de V-STROM 1050 verder te verbeteren, die sinds zijn lancering al een solide reputatie opgebouwd heeft als een zeer capabele sportieve en avontuurlijke tourer, die rijders in staat stelt te ontsnappen in de vrije natuur. Het toont de toewijding van Suzuki om te voldoen aan de behoeften van nog meer rijders die een stoere motorfiets willen om overal te kunnen gaan, ongeacht of het over langeafstandstochten of het verkennen van onverharde wegen gaat. En het omvat het aanbieden van verschillende keuzes in optimalisaties voor een persoonlijke ervaring, ongeacht het doel.

De V-STROM 1050 en V-STROM 1050DE zijn beide uitgerust met de Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.) die de 2020 V-STROM 1050XT een voorsprong op zijn concurrenten gaf.

De V-STROM 1050 2022 is verder ontworpen met meer aandacht voor het maximaliseren van comfort en prestaties voor avontuurlijke tochten over lange afstanden, voornamelijk op verharde wegen. De belangrijkste kenmerken zijn onder meer de gegoten aluminium wielen met een 19-inch voor- en 17-inch achterwiel, up & down quickshifter, en zijn grote touring-voorruit die manueel in hoogte verstelbaar is.

Daarnaast introduceert de V-STROM 1050DE functies die gericht zijn op verbeterde prestaties op onverharde wegen. Deze omvatten een 21-inch voorband met een half blokpatroon, een langere veerweg en wielbasis om de feeling op onverharde wegen te verbeteren. Tevens is de DL1050 DE uitgerust met een breder stuur, bredere stalen voetsteunen, een aluminium motorbeschermer en een accessoire bar. Uniek aan de DE is de introductie van de nieuwe Gravel (G)-modus, die de mogelijkheid biedt om de TSC en ABS op het achterwiel uit te schakelen.

Nieuw LCD-display

Skidplate op de V-STROM 1050 DE

De carterbescherming wordt standaard voorzien op de V-STROM 1050DE.

Nieuw 21 inch voorwiel op de V-STROM 1050 DE