Suzuki biedt vanaf 1 januari 2024 5 jaar garantie op al de nieuw verkochte motoren.

Al de nieuw aangekochte Suzuki motorfietsen die vanaf 1 januari 2024 in België of Luxemburg ingeschreven worden en geregistreerd werden door een officiële Suzuki verdeler zullen van een garantietermijn van 5 jaar genieten - in plaats van 3 jaar voordien.

  • De garantie verhoogt van 3 jaar naar 5 jaar. 
  • Van toepassing op al de nieuwe motoren.
  • Zonder kilometerbeperking.

5 jaar garantie

Suzuki kondigt met trots een nieuwe standaard aan voor de aankoop van hun motoren vanaf 1 januari 2024. Met het oog op het vergroten van klanttevredenheid en vertrouwen, zullen alle nieuwe Suzuki motoren standaard worden geleverd met een totale garantieperiode van 5 jaar, zonder enige beperking op het aantal gereden kilometers.

Aanvullende garantie

Deze interessante garantie omvat 2 jaar fabrieksgarantie, waarin Suzuki de hoogwaardige kwaliteit van hun producten bevestigt. Daarnaast voegt Suzuki Belgium een extra 3 jaar garantie toe, waardoor klanten gedurende 5 jaar kunnen genieten van zorgeloos rijplezier en gemoedsrust.

 

Garantie op al de modellen

Deze garantie geldt voor al de nieuw aangekochte motoren van de Burgman 125 tot de Hayabusa. Deze uitgebreide garantie weerspiegelt ons vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van onze motoren en benadrukt ons voortdurende streven naar klanttevredenheid.

 

Voor meer informatie omtrent de  voorwaarden  kan je terecht op onze garantie pagina op onze website.