De Suzuki Hayabusa 25th Anniversary

25 jaar na de introductie van de allereerste Suzuki Hayabusa is er de exclusieve Hayabusa 25th Anniversary die een eerbetoon is aan 25-jarig jubileum van dit iconische model. De Hayabusa 25 Anniversary  is nog in beperkte aantallen beschikbaar bij jouw dealer.

De nieuwe Hayabusa kwam in 2021 op het toneel en bracht een lading coole features met zich mee, waaronder het Suzuki Intelligent Ride System (SIRS). Denk aan dingen zoals het Launch Control System, Motion Track Traction System, Anti-lift Control, een Inertial Measurement Unit en een Bi-directional Quickshifter. Hierdoor is   dit model nu de perfecte mix van brute kracht en perfecte controle en doet hij zijn bijnaam  "The Refined Beast" alle eer aan. 

Een uniek design

Dit speciale model springt meteen in het oog dankzij zijn opvallende en exclusieve kleurencombinatie van oranje en zwart oorsproonkelijk van de tweede generatie Hayabusa in 2008. Bovendien zijn er originele gravures aangebracht op onderdelen zoals de uitlaatdempers en de ketting. De unieke buddyseatcover en de goud geanodiseerde details op de achterbrug en de voorste remschijven maken de look helemaal af.

De Hayabusa 25th Anniversary is nog in beperkte aantallen beschikbaar bij een Suzuki Dealer. Neem dus snel contact met jouw dealer op voor meer informatie. 

 

Suzuki Hayabusa 25th Anniversary