NEW: GSX-8S

De GSX-8S is een gloednieuw model dat van de grond af aan is ontworpen om te schitteren als een verse realisatie van naakte straatvechtersprestaties voor een nieuw tijdperk van rijplezier. Controleerbaar, wendbaar en klaar om te gaan, biedt hij de sterke aantrekkingskracht op een breed scala van klanten, ongeacht hun leeftijd of ervaringsniveau.

Voor de ontwikkeling van de nieuwe GSX-8S, volgde Suzuki een reeks basisstappen met behulp van een proces gericht op het creëren van superieure waarde die gericht is op onze klanten.

Nieuw model

In antwoord op de eisen van rijders van verschillende ervaringsniveaus in de mid-size naked street bike categorie, variërend van beginner tot veteraan, bedachten de ingenieurs van Suzuki het ideale pakket, met motor/body grootte plus kenmerken en specificaties die geschikt zijn voor het model. Om dergelijke behoeften in één model te realiseren, werden talloze optimalisatietests uitgevoerd en aanpassingen doorgevoerd in alle gerelateerde afdelingen om een balans te bereiken tussen zeer uitdagende en schijnbaar tegenstrijdige factoren in verschillende ontwikkelingsstadia. De nieuwe GSX-8S werd uitgehamerd door dergelijke harde maar constructieve processen, en dit resulteert in een ideaal pakket voor Suzuki klanten.

Het resultaat vertegenwoordigt een even grote stap voorwaarts. De nieuwe GSX-8S heeft een gloednieuwe paralleltwin 776cm3 DOHC motor met een nieuw frame eromheen als perfecte match.

Elk aspect van het ontwerp is afgestemd om een bevredigende ervaring te leveren aan rijders die verlangen naar meer vermogen dan de 650cm3 klasse kan leveren, met een bevredigend rijgedrag dat geruststellend en betrouwbaar is.

Rijstijl

Het chassis en de vrijlopende motor reageren trouw op de wil van de rijder op een niet-assertieve manier waardoor de stijl en voorkeuren van de rijder het middelpunt vormen van het rijplezier bij elke uitstapje. Rijders kunnen gemakkelijk het volledige potentieel benutten en genieten van een pure rijervaring waarvan ze jarenlang zullen blijven genieten. De nieuwe GSX-8S is klaar om het leven van zijn eigenaren te verrijken en te dienen als een betrouwbare partner, waar zijn rijder ook naartoe wil. Verpakt in de unieke styling van dit nieuwe pakket, heeft de GSX-8S een agressieve, slanke, compacte en evenwichtige look die klaar is voor actie.

De nieuwe GSX8S is klaar om de beste keuze te worden voor straatrijders van alle ervaringsniveaus.