Huur je favoriete Suzuki

DL1050X

Het nieuwe ontwerp is de moderne interpretatie de legendarische DR-Z en het model van de DR Big-serie. Deze snuit - nu synoniem voor avontuurfietsen - was voor het eerst te zien op de DR-Z. Het nieuwe ontwerp benadrukt deze traditie, met een agressiever en opmerkelijker beeld hier. De V-Strom 1050XT is uitgerust met een compleet elektronisch pakket en maakt gebruik van het nieuwe Suzuki Smart Driving System (SIRS), dat bedoeld is om de hele rijervaring te verbeteren, variërend van bestuurderscomfort tot prestaties en bruikbaarheid.

Burgman 400

De Burgman 400 weet een uitzonderlijke chassis en motorprestaties te combineren met zijn slanke lichaam om zich te onderscheiden  als luxe scooter. De Burgman 400 zet de gebruiks- en prestatienorm voor alle middelgrote scooters, terwijl zijn reputatie voor luxe en kwaliteit behouden blijft. De Burgman 400 levert Suzuki's winnende combinatie van stijl, prestaties, praktisch nut, gemak, en rijplezier.

DL650X

De V-Strom 650 XT is het ultieme pakket voor elk soort rijder. Woon-werkverkeer, ruwe of natte rijomstandigheden, kronkelwegen, lange snelwegetappes én duocomfort: deze motor laat je nooit in de steek. Op elke taak, uitdaging of avontuur heeft deze allrounder een antwoord.

XT Uitrusting
De V-Strom 650XT is standaard voorzien van handkappen, voor extra comfort in ruwe rijomstandigheden, terwijl de standaard onderkuip voor dat extra avontuurlijke gevoel zorgt.

SV650

De Suzuki SV650 werd in 1999 speciaal voor V-Twin diehards op de markt gebracht, maar werd al snel een wereldwijd fenomeen. Deze motorfiets was niet alleen perfect voor de openbare weg, maar kwam even goed tot zijn recht op het circuit. Door de prestaties van deze ‘V-twin fun machine’ verder te verbeteren dankzij de recentste innovaties van Suzuki, legt de huidige SV650 de lat nog hoger. De SV650 is voor elke rijder de droommotor voor alle omstandigheden.

De letters 'SV' in de SV650 hebben meerdere betekenissen: Sportieve V-twin, Simpel en Veelzijdig, Superieur Vakmanschap. Woorden schieten echter te kort om deze motor te beschrijven: u moet er gewoon mee rijden. Dankzij zijn eigenschappen en karakter wordt elke rit naar het werk en elk weekenduitstapje over bochtige wegen een onvergetelijke ervaring. Het lichte gewicht en het slanke profiel van de SV650 geven u het vertrouwen om erop uit te trekken. De benzinetank werd vergroot naar 14,5 liter. Ook de veervoorspanning is vooraan nu instelbaar.