bloglist-header-background

SV650

Veelzijdige V-twin fun

De Suzuki SV650 werd in 1999 speciaal voor V-Twin diehards op de markt gebracht, maar werd al snel een wereldwijd fenomeen. Deze motorfiets was niet alleen perfect voor de openbare weg, maar kwam even goed tot zijn recht op het circuit. Door de prestaties van deze ‘V-twin fun machine’ verder te verbeteren dankzij de recentste innovaties van Suzuki, legt de huidige SV650 de lat nog hoger. De SV650 is voor elke rijder de droommotor voor alle omstandigheden.

De letters 'SV' in de SV650 hebben meerdere betekenissen: Sportieve V-twin, Simpel en Veelzijdig, Superieur Vakmanschap. Woorden schieten echter te kort om deze motor te beschrijven: u moet er gewoon mee rijden. Dankzij zijn eigenschappen en karakter wordt elke rit naar het werk en elk weekenduitstapje over bochtige wegen een onvergetelijke ervaring. Het lichte gewicht en het slanke profiel van de SV650 geven u het vertrouwen om erop uit te trekken. De benzinetank werd vergroot naar 14,5 liter. Ook de veervoorspanning is vooraan nu instelbaar.

Lichtgewicht

De SV650 is dankzij zijn lichte gewicht van slechts 197 kg rijklaar een plezier om te besturen en te manoeuvreren. Het lichte gewicht van deze
motor biedt niets dan voordelen: de motor trekt gevoelig sneller op, laat zich vlotter besturen en geeft meer vertrouwen bij manoeuvres. Of u nu een ervaren rijder of een beginner bent, u kunt met deze motor veel plezier beleven in de stad of op bochtige wegen.

Stalen buizenframe
Het frame is gemaakt van lichtgewicht staal waardoor de motor er slanker uitziet en de robuuste V-twin-motor fier tot zijn recht komt.

Ook beschikbaar in 35Kw.

Speel Video
product-detail-image

Vanaf
6.579 €

product-detail-image
  • V-Twin
  • Low RPM Assist
  • Easy Start System
  • Volledig LCD-instrumentenpaneel
  • SUZUKI EASY START SYSTEM
  • LOW RPM ASSIST
  • V-Twin

SUZUKI EASY START SYSTEM

Het Suzuki Easy Start-systeem schakelt de startmotor in na een exact berekend interval, zodat de motor met één druk op de knop start. Een computergestuurde ECM controleert de status en schakelt de startmotor uit zodra de motor draait.

LOW RPM ASSIST

Bij het starten of het rijden bij lage toerentallen, activeert de ECM het ISC systeem. waardoor het toerental van de motor licht toeneemt bij het loslaten van de koppeling. Dit vereenvoudigt het vertrekken en maakt het filerijden aan lage snelheden een stuk aangenamer.

V-Twin

De legendarische V-twin motor ontwikkelt bij lage toeren de motor een hoog maar handelbaar koppel en een diep, ronkend geluid. Bij hogere toerentallen beschikt u steeds over voldoende vermogen om snedig te acceleren, zelfs in de hoogste versnellingen.

6 versnellingen

197kg

645cc

V-Twin

Afmetingen, gewicht en inhoud
Lengte 2130mm
Breedte 760mm
Hoogte 1090mm
Wielbasis 1445mm
Grondspeling 135mm
Zadelhoogte 785mm
Rijklaar gewicht 197kg
Benzinetank 14.5L
Motor
Aantal cilinders V-Twin
Boring 81mm
Slag 62.6mm
Cilinderinhoud 645cc
CO2 89 g/km
Brandstofverbruik 3.8 L/100 km
Aandrijving
Transmissie 6 versnellingen

Follow suzuki

on social media