bloglist-header-background

GSX-S125

Jouw eerste echte straatmotor

Maak kennis met de nieuwe lichtgewicht koning van de straat, de GSX-S125. In de 125cc-klasse heeft hij de beste pk/gewichtsverhouding, het sterkste acceleratievermogen, vingervlugge wendbaarheid en een fantastisch benzineverbruik. Hij kreeg ook een opwindende, moderne look, een laag zadel - zodat jij comfortabel met beide voeten aan de grond kunt - en een multifunctioneel lcd-dashboard plus verticaal gestapelde led-koplampen in een stijlvolle behuizing.

product-detail-image

Vanaf
3.999 €

product-detail-image
  • Euro 4
  • ABS
  • Sportief
  • GSX-S125 Motor
  • Easy Start System
  • Street Moto
  • Ledverlichting

GSX-S125 Motor

Nieuw GSX-S blok
De vloeistofgekoelde DOHC ééncilinder van de GSX-S125 is het perfecte voorbeeld van hoe je veel vermogen uit een efficiënt, compact blok haalt. Er werd gefocust op verbrandingsefficiëntie, een optimale balans van het sportieve motorkarakter en laag benzineverbruik. Een boring en slag van 62 x 41,2 mm resulteren in een cilinderhoud van 125cc. Dankzij de grotere boring is er plaats voor twee 24 mm inlaatkleppen en twee 21 mm uitlaatkleppen, die rechtop en in een krappe hoek werden gepositioneerd voor een optimaal gevormde verbrandingskamer. Dat alles resulteert in een verbeterde compressieratio, sterke prestaties en een laag verbruik.

Gloednieuw chassis
De GSX-S125 is licht en compact, voor maximale controle tijdens een snelle, levendige straatrit. Dankzij zijn lage gewicht is hij superwendbaar, dat betekent dat jij vol vertrouwen de straat op kunt. De ingenieurs achter de GSX-S125 hebben de lichtste 125cc straatmotor gebouwd, zodat jij een stapje voor hebt op de concurrentie.

Easy Start System

Suzuki Easy Start System en Shutter-Key Lock
De GSX-S125 is voorzien van een handig Easy Start-systeem en een afsluitbaar ‘shutter-key lock’-systeem. De sleutelhanger bevat een unieke, random magnetische code die de afsluiting over het contact opent. Eens de sleutel in het contact zit en naar ‘ON’ wordt gedraaid, kun je de motor automatisch starten met één korte druk op de knop die op de stuurhelft zit. Heb je de sleutel weer uit het contact gehaald, dan kun je dat eenvoudig weer afsluiten door middel van een knop.

Lcd-dashboard
De Suzuki GSX-S125 kreeg een full lcd-instrumentenpaneel dat in een modern dashboard werd verwerkt. Er zijn indicatorlampjes voor de richtingaanwijzers, koelvloeistoftemperatuur, grootlicht, motorstoring, ABS, neutraalstand en programmeerbare toerentalindicatorleds. Voorts is er een digitale weergave van o.a. toerenteller, snelheid, versnellingsindicator, klokje, dubbele tripmeter, benzinemeter en onderhoudsherinneringen.

Street Moto

De GSX-S125 is een betrouwbare, comfortabele en wendbare motor die vanzelfsprekend hoogwaardige Suzukiprestaties levert. Bovendien is het een veelzijdige motor, ontworpen om op weekdagen mee door druk stadsverkeer te laveren op weg naar het werk, en in het weekend leuke uitstapjes te maken of zelfs jouw eerste circuitstapjes te zetten. De GSX-S125 is een motor die zich makkelijk laat berijden. En het is nog veel makkelijker om er trots op te zijn, met zijn onvervalste supersportblokje, de nieuwste technologieën, zijn hoogwaardige afwerking en zijn prachtige kleurstelling.

Ledverlichting

De GSX-S125 kreeg verticaal gestapelde led-koplampen waarbij het dimlicht boven het grootlicht gepositioneerd werd, aan beide zijden geflankeerd door standlichten. De led-koplampen zijn compact, zeer helder en ze zijn lichter en gaan langer mee dan conventionele halogeenlampen op concurrerende motoren. Omdat ledlampen ongeveer 15% van de stroom verbruiken die conventionele lampen nodig hebben, is er minder motorvermogen nodig om de alternator aan te drijven. Dat heeft een positieve invloed op de acceleratie en het benzineverbruik.

6 versnellingen

133kg

124cc

Enkele cyl.

Afmetingen, gewicht en inhoud
Lengte 2000mm
Breedte 745mm
Hoogte 1035mm
Wielbasis 1300mm
Grondspeling 165mm
Zadelhoogte 785mm
Rijklaar gewicht 133kg
Benzinetank 11L
Motor
Aantal cilinders Monocylinder
Boring 62mm
Slag 41.2mm
Cilinderinhoud 124cc
Aandrijving
Transmissie 6 versnellingen

Follow suzuki

on social media