bloglist-header-background

GSX250RZ

De sportmotor voor elke dag

Met de gloednieuwe GSX250R maakt Suzuki de rijsensaties en het rijplezier van een pur sang sportmotor toegankelijk voor een breder publiek. Met een sportieve look die geënt is op de GSX-R-nalatenschap, controleerbare prestaties, lichtvoetige wendbaarheid en een comfortabele zithouding is deze motor de ideale metgezel voor dagelijks woonwerkverkeer en weekenduitstapjes.

product-detail-image

Vanaf
5.499 €

product-detail-image
  • ABS
  • Futuristische look
  • GSX-motorblok
  • Lcd-instrumentenpaneel
  • GSX-motorblok
  • Efficiënt uitlaatsysteem
  • Lcd-instrumentenpaneel
  • Prestatiegericht design
  • Sportieve clip-ons en KYB-vering

GSX-motorblok

De 248cc paralleltwin werd grondig geanalyseerd en geoptimaliseerd. Het resultaat is maximaal koppel onderin en in het middengebied, en dat zorgt voor een krachtige rijervaring terwijl je de motor toch makkelijk onder controle houdt. Dankzij de verbeterde verbrandingsefficiënte kan de GSX250R het laagste verbruik in zijn klasse voorleggen*. Het nokkenasprofiel zorgt voor maximale acceleratie bij snelheden tussen 20 en 90 km/u - bij dagelijks verkeer het meest gebruikte snelheidsbereik. Leuke bijkomstigheid: dit nokkenasprofiel zorgt er ook voor dat het blok stiller draait, en dat resulteert in een soepelere, aangenamere rijervaring. * Viertakt 250cc tweecilindercategorie (op basis van cijfers in oktober 2016).

Efficiënt uitlaatsysteem

De kamer voor de katalysator in het 2-in-1-uitlaatsysteem kreeg een geoptimaliseerde vorm, voor sterkere prestaties in het middengebied, terwijl het efficiënte uitlaatsysteem van de GSX250R ook de emissies reduceert. De uitlaatdemper is zo ontworpen dat hij vermogensverlies reduceert en dus bijdraagt aan een betere vermogens- en koppelafgifte. Bovendien klinkt hij niet alleen geweldig, het ontwerp draagt ook zijn steentje bij aan de wendbaarheid van de motor.

Lcd-instrumentenpaneel

De GSX250R kreeg een full lcd-dashboard met snelheidsmeter, kilometerteller, toerenteller, versnellings- en toerentalindicator, dubbele tripmeter, benzinemeter, gemiddeld verbruik, onderhoudsindicatie en een klokje

Prestatiegericht design

De sportieve 10-spaaksvelgen zijn geschoeid met sportieve banden die veel grip bieden. Coole Wave-type remschijven zorgen voor uitstekende stopkracht, terwijl het Bosch ABS1 ervoor zorgt dat jij in alle veiligheid en vol zelfvertrouwen de weg op kunt.

Sportieve clip-ons en KYB-vering

De relatief laag gepositioneerde clip-ons zijn sportief, maar garanderen een uitstekende ergonomie zodat de zitpositie zowel in de stad als tijdens langere ritten comfortabel blijft. De KYB-vering voor- en achteraan, voorzien van settings op maat van de GSX250R, draagt bij aan de gewichtsbesparing en zorgt voor een vertrouwenwekkende, sportieve rijervaring.

6 versnellingen

181kg

248cc

Parallel Twin

Afmetingen, gewicht en inhoud
Lengte 2085mm
Breedte 740mm
Hoogte 1110mm
Wielbasis 1430mm
Grondspeling 160mm
Zadelhoogte 790mm
Rijklaar gewicht 181kg
Benzinetank 15L
Motor
Aantal cilinders Parallel Twin
Boring 53.5mm
Slag 55.2mm
Cilinderinhoud 248cc
CO2 71 g/km
Brandstofverbruik 3.1 L/100 km
Aandrijving
Transmissie 6 versnellingen

Follow suzuki

on social media