bloglist-header-background

RM-Z250

Life is dirty

De RM-Z250 zit vol technologie die voorafgaand aan de productie al in talrijke Motocross- en Supercrossraces overal ter wereld is getest. De RM-Z250 is daardoor super betrouwbaar, makkelijker te rijden en het vermogen is over een breed toerenbereik beschikbaar.

product-detail-image

Vanaf
7.899 €

product-detail-image
  • Suzuki Hole Shot Assist Control
  • Motorblok
  • PSF2
  • Suzuki Holeshot Assist Control

Motorblok

De RM-Z250 levert zijn vermogen over een breed toerenbereik en biedt een hoog koppel. Dankzij het Easy-Kickstart systeem start de motor gemakkelijk en de verminderde motorrem zorgt voor meer controle in het heetst van de strijd. Dat doen ook de remmen. Die dragen bij aan de algeheel verbeterde handling van de RM-Z250. Door de aandacht voor duurzaamheid is de 250cc crosser meer dan ooit een betrouwbaar wapen in de meest veeleisende wedstrijden.

PSF2

De RM-Z250 is voorzien van een KYB PSF2 voorvork. Deze is lichter dan een conventionele voorvork en is makkelijk aan te pasten dankzij het luchtsysteem. De voorvork dempt beter en zorgt voor een stabieler gevoel. De compressie voor lage en hogesnelheid is op elk moment voor iedere baan gemakkelijk aan te passen.Verder zijn meer dan 80 onderdelen nieuw of vernieuwd, waaronder een lichter frame en een nieuwe wielophanging.

Suzuki Holeshot Assist Control

De Suzuki RM-Z250 beschikt over het Suzuki Holeshot Assist Control (S-HAC) voor optimale controle bij de start, ongeacht de conditie van de baan. Er is te kiezen uit diverse instellingen. Er is een modus voor zeer harde tot modderige ondergronden. Een gelijkmatige vermogensafgifte zorgt voor een vloeiende start. Biedt de baan juist veel grip dan is te kiezen voor een modus die een agressieve start oplevert. Voor de rijder die graag zelf in control is, is S-HAC is uit te schakelen.

5 versnellingen

106kg

249cc

Enkele cyl.

Afmetingen, gewicht en inhoud
Lengte 2170mm
Breedte 830mm
Hoogte 1270mm
Wielbasis 1475mm
Grondspeling 345mm
Zadelhoogte 955mm
Rijklaar gewicht 106kg
Benzinetank 6.5L
Motor
Aantal cilinders Mono
Boring 77mm
Slag 53.6mm
Cilinderinhoud 249cc
Aandrijving
Transmissie 5 versnellingen

Follow suzuki

on social media