SARA : Service Activated Roadside Assistance

bloglist-header-background

SARA : Service Activated Roadside Assistance

Altijd een behouden thuiskomst…

Laat je motor jou in de steek? Wij niet…
Wij stoppen altijd voor een motorrijder die met panne langs de kant van de weg staat, en natuurlijk doet onze Suzuki Assistance pechverhelpingsverzekering dat ook! Concreet is jouw motor vanaf de garantieregistratie twee jaar lang gedekt door de pechverhelpingsverzekering. Dat betekent dat Suzuki Assistance jou en jouw motor in het geval van motorpech met veel plezier weer veilig thuisbrengt.

Kies altijd voor een erkende handelaar!
We kunnen het niet genoeg benadrukken: doe altijd beroep op een erkende Suzuki-verdeler. Alleen hij kan je een motorfiets leveren die via het officiële dealernetwerk geïmporteerd werd, en alleen hij kan de hoogwaardige service leveren die een hoogtechnologische motorfiets als de jouwe vereist.

Bovendien kunnen uitsluitend erkende Suzuki-dealers je verder helpen op drie andere vlakken: ten eerste beschikken ze als enige over alle gedetailleerde informatie betreffende de nieuwe modellen en technologieën. Ten tweede genieten ze doorlopend van de juiste vorming om nauwgezet en volgens de fabrieksnormen onderhoud en herstellingen te kunnen uitvoeren. En ten derde kan vanzelfsprekend enkel een officiële dealer, als dat nodig mocht blijken, beroep doen op de fabrieks- en verlengde garantie.

Sara, een vriendin die het goed met jou voorheeft!
Om helemaal van een vijfsterrenservice te genieten, kun je ook beroep doen op Sara. Zij staat voor ‘Service Activated Roadside Assistance’ en zorgt ervoor dat jouw motor in het geval van pech ter plaatse gedepanneerd of, indien nodig, bij een officiële Suzuki-dealer hersteld wordt. Deze service is beschikbaar voor alle motoren in België en het Groot-Hertogdom Luxemburg en kost per jaar slechts € 25,00 excl. btw. Om ervan gebruik te maken, volstaat het om jouw motor bij elk onderhoud (uitgevoerd met originele Suzuki-onderdelen) even te registreren. Is het leven niet mooi?

Follow suzuki

on social media