Garantie

bloglist-header-background

Garantie

Een kwestie van vertrouwen!

Onbezorgd onderweg dankzij de verlengde garantietermijn
Onze modellen stonden altijd al bekend om hun beproefde degelijkheid, verbluffende prestaties en ongeziene betrouwbaarheid. De motoren van vandaag worden echter steeds complexer. En samen met de technologie evolueerde ook de kost van de onderdelen en herstellingen.

Vertrouwen moet je verdienen…
Het gebeurt maar zelden, maar ook met een Suzuki kun je motorpech hebben. Ook al zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze modellen, vertrouwen moet je verdienen. En net als jij, willen we dat jij je portefeuille zo weinig mogelijk moet bovenhalen.

Precies daarom verlengen we de garantietermijn van twee naar drie jaar op alle nieuwe Suzuki wegmotoren die in België en het Groot-Hertogdom Luxemburg bij een erkende verdeler worden aangekocht. En dat zowel voor de onderdelen (die vervangen worden door originele Suzuki-onderdelen) als voor de werkuren. Drie jaar lang, en zonder kilometerbeperking!

Als kers op de taart kan deze garantie worden overgedragen naar elke nieuwe eigenaar. Dat betekent een gegarandeerde herverkoopwaarde als je besluit om van model te wisselen.

Nog vragen hieromtrent?
Jouw officiële Suzuki-verdeler beantwoordt ze met alle plezier!

Follow suzuki

on social media