Europese GSX-R meeting in Zolder

bloglist-header-background

Europese GSX-R meeting in Zolder

Groot succes met meer dan 300 GSX-R'en !!


Op de allereerste editie van de GSX-R Meeting op Zolder waren meer dan 500 Suzuki dealers en liefhebbers aanwezig met meer dan driehonderd GSX-R'en ! MotoGP ster Alex Rins en voormalig 500GP-wereldkampioen Kevin Schwantz konden meegenieten van dit evenement dat in het kader van het Duitse IDM Superbike kampioenschap werd georganiseerd.

Suzuki-rijders, fans en dealers genoten van een signeersessie met Alex en Kevin en een actierijk programma met stuntsessies, een slow riding contest, testritten, een verzameling historische Suzuki GSX-R racemotoren en een Suzuki kleding- en accessoireswinkel. Om het evenement een vleugje Japanse cultuur te geven, was er onder meer verse sushi, bereid door professioneel Japans personeel.

Als eerbetoon aan voormalig Suzuki MX World Champion Eric Geboers was er een hoekje voorzien met zijn officiële RM125 uit 1983 en een aantal persoonlijke zaken om deze buitengewone sportman te eren.

Misschien was het hoogtepunt voor de eigenaars van de GSX-R wel de demonstratieronde op het Circuit Zolder in gezelschap van Alex en Kevin. Het was zeker indrukwekkend om ongeveer 300 GSX-R'en op het circuit te zien!

Na een ontspannen biker-feest op zaterdagavond genoten alle toeschouwers van de races op zondag in prachtige weersomstandigheden.

De Suzuki-fans gaven de hele GSX-R Meeting een topfeedback, zeker wat betreft de activiteiten en de uitstekende catering gedurende het weekend.

Bekijk hier de foto's van het event: Suzuki Facebook

Follow suzuki

on social media