bloglist-header-background

Oeps

Misschien zoekt u naar

Sport Bikes

Street Bikes

Adventure Bikes

Scooter Bikes

Offroad Bikes

Follow suzuki

on social media

Suzuki - V-Strom 1000 Traveler

bloglist-header-background

V-Strom 1000 Traveler

Reis ver, reis groots

De V-Strom 1000 Traveler wordt geleverd met een uitgebreide accessoiresset:
• 35 liter topkoffer, inclusief bevestigingsplaat
• 55 liter zijkofferset: de rechterkoffer heeft een inhoud van 26 liter, de linkerkoffer heeft een inhoud van 29 liter. Dankzij de 1-sleutelfunctie heb je maar 1 sleutel nodig voor de motorfiets en de kofferset (top- en zijkoffers).
• Dankzij de middenbok kun jij niet alleen je V-Strom op elke ondergrond veilig en stabiel plaatsen, hij vergemakkelijkt ook het onderhoud aan én het volpakken van je motor.
• De stijlvolle, matzwarte beugel accentueert de adventure look.
Op deze beugel kun je de optionele led-mistlampen monteren.

Speel Video
product-detail-image

Vanaf
15.149 €

product-detail-image
  • ABS
  • Comfortabel
  • Low RPM assist
  • Euro 4
  • Onweerstaanbare kracht
  • Geavanceerde tractiecontrole
  • Motion Track Brake System
  • Comfortabele en vergevingsgezinde zithouding

Onweerstaanbare kracht

De V-Strom wordt aangedreven door een krachtige en veelzijdige 90° DOHC V-twin, een allemansvriend die moeiteloze acceleraties biedt. Het maximale vermogen van 100 pk bij 8.000 o.p.m. staat garant voor een opwindende rijervaring, terwijl de stator en rotor beide een gewichtsoptimalisatie ondergingen om zo te kunnen bijdragen aan een dikke laag koppel van 101 Nm bij amper 4.000 o.p.m.Het resultaat is een geweldig bruikbaar motorkarakter. Bovendien dragen de geavanceerde elektronische beheersystemen en de inspanningen om de mechanische verliezen te reduceren bij aan het lage benzineverbruik.

Geavanceerde tractiecontrole

De tractiecontrole laat de rijder toe om met meer vertrouwen het gashendel te beroeren in moeilijke rijsomstandigheden. Het systeem monitort onafgebroken en met verschillende sensoren de voor- en achterwielsnelheid, de positie van de gaskleppen, krukas en geselecteerde versnelling; en stuurt de vermogensafgifte aan door het constant managen van ontstekingstiming en luchttoevoer. De tractiecontrole heeft drie standen: 1, 2 en OFF. Stand 1 en 2 verschillen van elkaar in gevoeligheid en interventieniveau.

Motion Track Brake System

Radiaal gemonteerde Tokico monoblock vierzuigerremklauwen met dubbele 310 mm remschijven vooraan en een 260 mm enkele remschijf met enkelzuigerremklauw achteraan bieden sterkte en controleerbare stopkracht. Het Bosch ABS werd geüpgraded naar het ‘Motion Track Brake System’ door de toevoeging van een 5-assige inertiemeet-unit (IMU) en door het combineren van de informatie m.b.t. de hellingshoek van de motor en de snelheid van voor- en achterwiel. Dat alles resulteert in een optimale stabiliteit tijdens het remmen, zowel op de rechte lijn als in de bocht. De nieuwe V-Strom 1000 beschikt bovendien over CBS, een gecombineerd remsysteem waarbij de remdruk wordt verdeeld tussen voor- en achterrem.

Comfortabele en vergevingsgezinde zithouding

De rechtop en ontspannen zithouding is geschikt voor elk terrein en elk avontuur. Ze is niet alleen comfortabel, maar geeft de rijder ook het gevoel de motor volledig onder controle te hebben, zowel tijdens stadsritjes als tijdens lange, avontuurlijke reizen. Het zadel biedt zowel de rijder als de passagier luxueus comfort, maar voelt strak genoeg aan voor sportief rijden. De zithoogte werd laag gehouden, waardoor je makkelijk met beide voeten aan de grond kan.

6 versnellingen

228kg

1037cc

V-Twin

Afmetingen, gewicht en inhoud
Lengte 2285mm
Breedte 865mm
Hoogte 1410mm
Wielbasis 1555mm
Grondspeling 165mm
Zadelhoogte 850mm
Rijklaar gewicht 228kg
Benzinetank 20L
Motor
Aantal cilinders V-Twin
Boring 100mm
Slag 66mm
Cilinderinhoud 1037cc
CO2 112 g/km
Brandstofverbruik 4.8 L/100 km
Aandrijving
Transmissie 6 versnellingen

Parts and Toebehoren

Voor uw V-Strom 1000 Traveler

Street Wear

en Merchandising

GSX-S750

THE NEW SUPERNAKED

Follow suzuki

on social media